31.3.2017 tehty TKI-projektia

Tein TKI-projektin kirjoitelmaosan melko valmiiksi. Koitan saada aikaa kKäyn ensi viikolla haastattelemassa Valion rekrytointihenkilöä.

Koulussa oli taas aivan upeita opetustunteja jokaisella ryhmällä. Onne vaan ammattitaitoista väkeä! Itse olen tehnyt kaikki ryhmätehtävät ajallaan. Takapiruna seuranut, kuka ottaa vastuun asian loppuun viemisestä. Jos siinä olisi tullut mielestäni ongelmaa niin olisin ottanut veto-otteen haltuun.

On sitä vaan paljon opittu tämän opekoulun varrella. Jokaisen päällikön olisi käytävä tämä sama koulu. Tulee aivan uusi näkkulma asioiden hoitoon ja muiden huomioon ottamiseen.

Jäi mieleen eilisestä, että kun puhutaan vahvalla äänenpainolla työpaikalla oppimiseen ilman opettajaa. Taitaa olla siperia kun siellä opettaa ja opetusmetodit sen mukaiset. Työpaikalla pitäisi olla yksi opettaja koko ajan ja samalla tulee vaikeudeksi työturvallisuus. Miten oppilas voi olla valvovan silmän alla koko aikaa? Ehkä on suuria vaikeuksia tiedossa. Ajatuksena toki hieno asia, mutta toteutuksesta voi tulla haastava.